Підвищення якості освіти під впливом інформаційно-освітного середовища - Афанасьєва, О. В.; Комарова, Г. Л.; Лалазарова, Н. О. (АТМ України, 2024)
Одним із пріоритетних завдань модернізації освіти є інформатизація освіти, головна умова якої – створення єдиного інформаційного освітнього середовища освітнього закладу. Якісно організоване інформаційне освітнє середовище освітньої установи дозволяє створити умови для підвищення якості освіти, допомагає організувати інформаційнокомунікативну взаємодію всіх учасників освітнього процесу. Постійна модифікація інформаційного середовища, зміни, що здійснюються в галузі створення, трансляції та споживання інформації, природно впливають і видозмінюють сферу освіти.
Keywords: якість освіти