Дослідження способів підвищення якості друку для цифрової машини Konica Minolta 6085 - Донський, Д. О. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження способів підвищення якості друку для цифрової машини Konica Minolta 6085 за допомогою додаткових можливостей растрування. Об'єкт дослідження – друкарський процес на цифровій офсетній машині Konica Minolta 6085 Предмет дослідження – растрові структури та показники якості цифрового друку. В кваліфікаційній роботі магістра проведено дослідження особливостей використання різних растрових структур з різною формою точки з урахуванням типових рекомендацій виробників друкарських машин та особливостей друкарської машини Konica Minolta 6085 для підвищення якості друкованої продукції. Для проведення експерименту розглянуто основні поліграфічні матеріали, які використовуються на підприємстві; розроблено тестове зображення, яке враховує особливості додаткових функцій растрування; здійснено друкування, кваліметричне та експертне оцінювання тестових зразків. За результатами оцінювання розроблені рекомендації щодо вибору видів растрів. Також здійснено економічне обґрунтування проведених досліджень.
Keywords: цифровий друк; konica minolta; параметри оцінки якості; папір; картон; стохастичне растрування; лініатура; растрова точка