Теоретико-правові аспекти забезпечення екологічного підприємництва - Анісімова, Г. (Baltic International Academy, 2018)
У тезах представлені результати науково-теоретичного і практичного аналізу проблем сталого розвитку України в контексті забезпечення екологічного підприємництва як виду економічної діяльності. Окремо приділено увагу вдосконаленню механізму їх правового регулювання під впливом євроінтеграційних процесів. // The theses present the results of scientific-theoretical and practical analysis of the sustainable development of Ukraine problems in the context of ensuring environmental entrepreneurship as a type of economic activity. Special attention was paid to the improvement of their legal regulation mechanism under the influence of European integration processes.
Keywords: господарська діяльність; екологічне законодавство; екологічне підприємництво; economic activity; ecological legislation; ecological entrepreneurship