Оцінка ризиків у системі економічної безпеки енергозбутових компаній - Клименко, Д. О. (My University, 2021)
Об'єктом дослідження є управління системою економічної безпеки підприємства. Метою дослідження є удосконалення науково-методичного підходу до оцінки ризиків у системі економічної безпеки енергозбутових компаній. Розглянуто системні засади економічної безпеки підприємства. Ррозкрито особливості функціонування та сучасні загрози економічній безпеці енергозбутових компаній. Проаналізовано методичні підходи до оцінки ризиків. Здійснено аналіз виробничо-господарської діяльності АТ «Полтаваобленерго». Проаналізовано ризики і загрози економічній безпеці підприємства. Запропоновано науково-методичний підхід до оцінки ризиків діяльності енергозбутових компаній. Здійснено оцінку ризиків АТ «Полтаваобленерго» в контексті забезпечення економічної безпеки.
Keywords: ризик; економічна безпека; енергозбутова діяльність; коефіцієнт ризику