Використання моделі dall-e для створення у програмній системі на основі штучного інтелекту для поштового клієнту GMAIL - Турута, О. П.; Дейнеко, Ж. В.; Мічурін, І. Є. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У сучасному світі штучний інтелект (ШІ) стрімко інтегрується в різноманітні аспекти нашого життя. Особливо значним є вплив ШІ на розвиток цифрових медіа та контенту, де передові технології, як моделі генерації зображень, відкривають нові можливості для креативності та інтерактивності.
Keywords: цифрові медіа