Розробка прототипу корпоративної інформаційної системи на мобільній платформі - Решетняк, О. А. (My University, 2022)
Метою роботи є створення багатофункціонального маркетплейсу та дослідження системи управління розширенням корпорації для оцінки та прогнозування стану екосистеми. Методи дослідження – ідентифікаційний підхід, штучний інтелект та нормалізація даних. Результати роботи – розроблено систему управління розширенням цифрової екосистеми корпорації Gadgik шляхом долучення нових бізнесів на основі предекатної моделі для автоматичного аналізу про доцільність долучення. Наукова новизна одержаних результатів – можливість автоматичного аналізу щодо ухвалення запитів на долучення нових бізнесів до корпоративних екосистем на основі предикативної моделі.
Keywords: бізнес-екосистема; мікросервіси; мобільна платформа; предективна модель; цифрова корпорація