Корпоративна інформаційна система оператора зв`язку - Кравченко, К. П.; Свид, І. В. (ОНАЗ, 2013)
Наведена загальна характеристика корпоративної інформаційної системи, розглянуто особливості побудови та етапи проектування, впровадження, визначені основні вимоги та головні задачі, що пред‟являються до корпоративної інформаційної системи оператора зв‟язку. Розглянута методологія функціонального моделювання IDEF0, яка є невід`ємною частиною побудови корпоративної інформаційної системи, а також контекстна діаграма, що зображує функціонування системи в цілому.
Keywords: корпоративна інформаційна система; функціональне моделювання; інформаційна система