Правове регулювання земельних ділянок, що відведені під альтернативні джерела енергії - Савчук, О. О. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
У роботі аналізується чинне законодавство про альтернативні джерела енергії, характеризуються питання щодо порядку надання та використання земельних ділянок для розміщення об’єктів енергетики. // The article analyzes the current legislation on alternative energy sources, characterizes the issues regarding the procedure for the provision and use of land for the placement of energy objects.
Keywords: alternative energy sources; land energy; альтернативні джерела енергії; землі енергетики