Використання технологій доповненої реальності в проєктуванні мультимедійних галерей - Шаршава, А.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
Технології доповненої реальності (Augmented Reality, AR) у сучасних умовах активно трансформують традиційні підходи до експонування мистецтва, перетворюючи статичні виставкові простори на інтерактивні мультимедійні середовища.
Keywords: Augmented Reality; доповнена реальність