Аналіз методів і функцій захисту даних для ресурсів дистанційного навчання - Обривко, Є. В. (ХНУРЕ, 2024)
В роботі розглянуто актуальне питання підвищення надійності та захисту персональних даних користувачів та закладу освіти для ресурсу дистанційного навчання. Проведено аналіз існуючих методів захисту даних на веб-сторінках, їх ефективності, актуальності та особливостей застосування, також проаналізовано методи захист паролів та їх надійність.
Keywords: захист персональних даних; шифрування; дистанційне навчання