Ефективність застосування алгоритму non-local means (nlm) для фільтрації біомедичних зображень - Місоченко, С. Ю. (Держ. біотехнологічний ун-т, 2024)
практичне використання алгоритму NLM має ефективне застосування в галузі обробки біомедичних зображень – реалізації функції фільтрації
Keywords: фільтрація; обробка зображень; рентгенівське зображення