Каталог виставки технічної творчості молоді - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2020)
Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті. Каталог виставки технічної творчості молоді: матеріали 24-го Міжнар. молодіж. форуму, 7 – 9 квітня 2020 р.
Keywords: виставка; технічна творчість