Методи томографічної візуалізації стану моно-клональних плазматичних клітин - Абрамова, Г. А.; Аврунін, О. Г. (Кременчуцький авіаційний коледж, 2018)
Комп'ютерна локалізація уражень вимагає автоматичної ідентифікації структур, таких як орієнтири або великі органи, які можуть служити анатомічною системою відліку. Існують різні підходи до локалізації анатомічних функцій, які добре масштабуються для великих обсягів даних, використовуючи методи машинного навчання і комп'ютерного зору. До таких методів належать анатомічне виявлення орієнтирів і локалізація структури.
Keywords: візуалізація томографічна; мієлома множинна