Розробка комп’ютерної системи визначення порушень гемомікроциркуляції - Аврунін, О. Г.; Ковальова, А. А.; Худаєва, С. А.; Шушляпіна, Н. О. (КЗОЗ Харківський обласний центр служби крові, 2019)
Розглядається розробка комп’ютерної системи комплексного визначення порушень гемомікроциркуляції
Keywords: комп’ютерна система; гемомікроциркуляція; відеокапіляроскопія; порушення кровотоку