Аналіз методів незаконного вилучення та захисту інформації - Іващенко, Д. О.; Данилов, А. Д. (НАНГУ, 2023)
Робота присвячена захисту інформації та інформаційних активів. В тезах доповіді наведено результати аналізу методів незаконного вилучення та захисту інформації, надані загальні рекомендації щодо використання методів захисту від втрати або пошкодження інформаційних активів.
Keywords: захист інформації; інформаційні технології