Інформаційно – комунікативні технології, як інструмент функціонування освітнього процесу - Чернявський, О. В.; Чумак, В. С. (Візаві, 2022)
Аналізуючи попередні дослідження в галузі підвищення ефективності навчального процесу на основі використання інформаційно – комунікативних технологій (ІКТ) свідчить, що ця проблема завжди буде актуальною та постійно буде вдосконалюватися у зв’язку зі стрімким розвитком інформаційних технологій
Keywords: інформаційно-комунікативні технології; освітній процес