Розробка дизайну мобільного трекера - Корікова, М. М. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота полягає в аналізі елементів дизайну специфічного мобільного застосування з метою створення власної ефектної та перспективної розробки. В ході цього аналізу були визначені складові UI-дизайну, а також особливості UX-дизайну, які вигідно відрізняють розроблюваний проект серед аналогів. Як такий був обраний мобільний трекер як засіб самоконтролю, який допомагає формувати корисні звички та вести здоровий спосіб життя. Серед функціональних особливостей застосування зазначимо можливість створювати шаблон дії, послідовне та регулярне виконання якої перетворюється на рутину та формує звичку. В кваліфікаційній роботі описані цілі та задачі щодо створення дизайну мобільного трекера, обґрунтовано вибір програмних та технічних засобів, спроектовано інформаційну структуру та навігацію трекера, розроблено дизайн, застосовано сучасні програмні та технічні засоби, створено прототип. Результатом виконання кваліфікаційної роботи є розроблений дизайн для мобільного трекера та його прототипування.
Keywords: трекер; дизайн мобільного трекера