Можливості автоматизації методу плантографії - Трушина, А. Д.; Муравйов, К. О.; Купаєв, Д. Г.; Голляк, А. Д.; Носова, Я. В. (НТУ «ХПІ», 2024)
Для отримання діагностичних даних в автоматизованому режимі необхідно виконати комп’ютерну обробку зображень стопи з визначенням характерних значущих показників. Для цього вхідні зображення стопи необхідно обробити для усунення завад та артефактів, виконати сегментацію характерних ділянок, провести опис отриманих сегментів та визначити їх характерні риси
Keywords: плантографія; діагностика; стопа