Методи генерації синтетичних даних з використанням генеративного штучного інтелекту - Бабаніна, А. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розгляд методів генерації синтетичних даних з використанням генеративного штучного інтелекту. У ході виконання кваліфікаційної роботи розроблено умовну генеративну модель глибокого навчання, що включає генератор і дискримінатор. Проведено аналіз підготовки даних для генерації синтетичних даних та протестована система на основі створених синтетичних табличних даних та наборів даних про фізичну втому людини. Проведено оцінку ефективності моделей на основі метрик точності, повноти та F1-оцінки.
Methods for Generating Synthetic Data Using Generative Artificial Intelligence
Keywords: генерація синтетичних даних; фізична втома; умовна генеративна модель; дискримінатор; градієнтний бустінг