Регіональний центр STEM-освіти технічного розвитку молоді - Свид, І. В.; Чумак, В. С.; Бойко, Н. В. (ДДМА, 2020)
У роботі розглянуто проблематика підвищення технічної обізнаності та рівня цифрових компетенцій населення, зокрема молоді. Щодо підвищення рівня престижності отримання технічної освіти, популяризація науково-технічної творчості серед молоді та збільшення ресурсів на ринку праці, запропоновано впровадження на регіональному рівні Центру STEM-освіти технічного розвитку молоді.
Keywords: STEM; технічна освіта; STEM-освіта