Методи підвищення швидкості передачі запитальних систем передачі інформації - Обод, І. І.; Шевцова, В. В. (My University, 2013)
У статті наводиться класифікація методів підвищення швидкості передачі запитальних систем передачі польотної інформації системи контролю повітряного простору, котрі базуються на спадкоємному переході від обслуговування сигналів запиту до обслуговування абонентів та мережі запитальних систем передачі у цілому. Показано, що такий перехід дозволяє суттєво знизити або зовсім усунути вплив навмисних корельованих завад на швидкість передачі запитальних систем передачі.
Keywords: швидкість передачі; запитальні системи передачі інформації; польотна інформація