Альтернативні методики навчання у технічному ВНЗ - Афанасьєва, О. В.; Лалазарова, Н. О.; Мощенок, В. І.; Тарабанова, В. П.; Дмитренко, О. (My University, 2015)
Для того, щоб українські випускники технічних ВНЗ могли успішно конкурувати з випускниками європейських університетів, необхідні нестандартні рішення в педагогіці та методиці викладання технічних дисциплін
Keywords: якість навчання; training quality