Аналіз методів виявлення та аналіз особливостей і механізмів забезпечення QoS В мережах LTE - Шинан Гокхан; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є висвітлення концепції забезпечення якості обслуговування в мережах LTE шляхом аналізу відповідних особливостей і механізмів.
Keywords: LTE; QoS; 3G; 4G; 5G; LTE-мережі