Розробка методики ефективного використання чат-ботів у WE - Трофименко, В. Ю. (My University, 2020)
Мета роботи: розробка методики ефективного використання чат-ботів у Веб на підставі проведеного дослідження. Об’єкт дослідження: процес створення та використання чат-боту у веб. Предмет дослідження: методика ефективного використання чат-ботів у веб.
Keywords: чат-бот; математична статистика; експеримент