Дослідження параметричної оцінки спектрів випадкових процесів методом факторизаці - Рашевський, О. С. (My University, 2022)
У кваліфікаційній роботі запропоновано методику та проведено дослідження роздільної здатності параметричних оцінок спектрів за допомогою факторизації. Мета даної дипломної роботи полягає у розробці засобу підвищення роздільної здатності параметричної оцінки спектрів. Метод проектування базується на використанні чисельних алгоритмів розрахунку оптимальних параметрів моделей лінійного передбачення. Область застосування – параметричні спектри.
Keywords: модель авторегресії; параметрична СЩП; факторизація СЩП; роздільна здатність; гратчастий фільтр; метод Берга; метод Юла