Мультипроцесорна архітектура паралельного рішення асоціативно-логічних завдань - Хаханов, В. І.; Литвинова, Є. І.; Гузь, О. А.; Ngene, C. U. (Видання Української державної академії залізничного транспорту, 2010)
Запропоновано архітектуру швидкодіючого мультипроцесора паралельного аналізу інформації, представленої у вигляді аналітичних, графових і табличних структур асоціативних відношень, для пошуку, розпізнавання та прийняття рішень у n-вимірному векторному дискретному просторі. Розглядаються векторно-логічні процес-моделі актуальних прикладних задач, якість рішення яких оцінюється введеною інтегральною неарифметичною метрикою взаємодії булевих векторів.
Keywords: мультипроцесор; тестопридатність; логічне асоціативне відношення; процес-модель