Дослідження методів створення та супроводу мережевих баз даних - Коберник, К. C. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження – є методи створення та супроводу мережевих баз даних. Метою роботи є дослідження методів та програмного забезпечення для покращення реалізації СУБД мережевих баз даних для обробки великої кількості даних та створення прототипу мережевої бази даних з оптимізацією для аналізу.
Keywords: NOSQL бази даних; створення мережевих баз даних; супровод мережевих баз даних; мережева база даних