Навігація всередині приміщень із застосуванням доповненої реальності - Пелипець, А. О. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто проблему орієнтації користувачів у великих закритих приміщеннях, таких як торговельні центри, аеропорти, офісні будівлі тощо. Проаналізовано сучасні технології доповненої реальності та їх застосування для створення інтуїтивних навігаційних систем. Розроблено програмний продукт, який реалізує функціонал побудови маршрутів усередині приміщень із використанням AR, забезпечуючи зручний візуальний супровід у режимі реального часу. Проведено тестування програми на основі експериментальних даних, отриманих у реальних умовах. Результати, отримані у кваліфікаційній роботі, можуть бути корисними для розробників систем AR, власників великих приміщень, а також для створення інноваційних рішень у сфері навігації, спрямованих на підвищення зручності та задоволення користувачів.
Keywords: навігація всередині приміщень; доповнена реальність; технології AR; геопозиціонування