Розроблення автоматичної системи розумного будинку на Node Red - Іванов, М. О. (ХНУРЕ, 2025)
В роботі розглянуто концепцію розумного будинку і розробку системи керування освітленням з використанням датчиків руху та освітленості на платформі Node RED. Робота спрямована на створення програмного забезпечення, яке зчитує дані з датчиків руху, аналізує ці дані та керує системою освітлення відповідним чином. This paper discusses the concept of a smart home and the development of a lighting control system using motion and light sensors on the Node-RED platform. The work is aimed at creating software that reads data from motion sensors, analyzes this data and controls the lighting system accordingly.
Development of an automatic smart home system on Node-Red
Keywords: розумний будинок; система керування освітленням; Node-RED; smart house; lighting control system