Програмно-технічні комп'ютерні засоби розпізнавання контуру біологічних об’єктів з використанням штучного інтелекту - Негода, М. С. (My University, 2019)
Метою роботи є синтез інтелектуальних програмно-технічних комп'ютерних засобів для розпізнавання зображень біологічних об'єктів за їх контуром. Об'єктом дослідження є процеси розпізнавання зображень біологічних об'єктів. Предметом дослідження є моделі, методи та програмні засоби розпізнавання біологічних об'єктів в умовах поганої видимості.
Keywords: біологічний об’єкт; python