Математичне моделювання інформаційних систем: навчальний посібник з грифом ХНУРЕ - Обод, І. І.; Свид, І. В.; Рубан, І. В.; Заволодько, Г. Е. (ХНУРЕ, Друкарня Мадрид, 2019)
У навчальному посібнику викладено та системно наведено: методологічні основи, принципи дослідження, опис та моделювання інформаційних систем, на основі яких розглянуто методи та засоби математичного моделювання інформаційних систем з урахуванням реальних умов функціонування. Призначено для студентів, які навчаються за галузями знань інформаційні технології, автоматизація та приладобудування, електроніка та телекомунікації.
Mathematical modeling of information systems: a manual with the confirmation of NURE
Keywords: математичне моделювання; інформаційна система; начальний посібник; моделювання інформаційних систем