Транснаціональне кримінальне право: досягнення у формуванні системи - Попко, В. В. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Транснаціональне кримінальне право розвивалося впродовж десятків років. Його актуальність зростала разом із глобалізацією усіх процесів, яка сприяла відносно меншій захищеності кордонів, різноманіттю комунікацій та складності відслідковування злочинів. Транснаціональні злочини стали окремим явищем у правовому світі, адже вони видаляють межу між юрисдикціями, державами та нормами.
Keywords: транснаціональне кримінальне право; джерела транснаціонального кримінального права