Дослідження методів оптимізації та прискорення рендера елементів FlatList у мобільному додатку - Петроченков, П. М. (My University, 2024)
Метою роботи є аналіз особливостей FlatList у React Native, вивчення його ефективності у віртуалізації та кешуванні даних, а також розробка оптимізаційних стратегій для підвищення продуктивності мобільних додатків з великими обсягами інформації. Методами розробки та проектування є: - експериментальне дослідження: тестування продуктивності FlatList з різними обсягами даних на різних типах пристроїв; - технічний аналіз: вивчення внутрішньої реалізації FlatList та механізмів віртуалізації та кешування; - розробка прототипів: створення додаткових функцій та оптимізаційних патчів для існуючої реалізації FlatList, з метою покращення її ефективності.
Keywords: FlatList; кешування даних; React Native; розробка оптимізаційних стратегій