Засоби хешування даних у структурних методах розпізнавання зображень. - Гороховатський, В. О.; Власенко, Н.; Рибалка, М. (Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2021)
Пропонуються математичні та програмні моделі засобів хешування даних при розпізнаванні зображень за описом у вигляді множини дескриторів ключових точок, наведено результати програмного моделювання.
Keywords: комп'ютерний зір; key point; дескриптори BRISK