Модель підготовки складної системи до застосування за призначенням - Герасимов, С. В.; Кадубенко, С. В. (ФОП Петров В.В., 2021)
Розроблена модель підготовки складних технічних систем (СТК) до застосування, яка представлена у вигляді сіткового графа. Перевагами запропонованої моделі є можливість встановлення необхідної кількості обслуговуючого персоналу, уточнення варіанту алгоритмів роботи СТК при підготовці в різних умовах.
Keywords: експлуатація, обслуговуючий персонал, операція