Аналіз проблем утилізації змінних джерел живлення портативних та стаціонарних електронних засобів - Прядка, Я. М. (ХНУРЕ, 2020)
У роботі досліджуються найпоширеніші методи утилізації змінних джерел живлення та проведений огляд напрямків вирішення цього питання в різних країнах.
Keywords: акумулятор; екологія; змінні джерела живлення; переробка; утилізація