Модель системи електронного навчання на основі багатоагентного підходу - Зюзько, А. О. (My University, 2021)
У роботі пропонується розподілена архітектура, заснована на мультиагентному підході для моделювання процесу комунікації та координації, що дозволяє запропонованій системі електронного навчання рекомендувати навчальні об’єкти, які адаптовані до профілю студента відповідно до його характеристик та уподобань. Ця архітектура взаємопов’язана з двома платформами, а саме з мультиагентною платформою, розробленою на Java, та системою Moodle LMS, яка розроблена на PHP.
Keywords: багатоагентна система; cистема електронного навчання; стиль навчання; мультиагентна система; інвалідність студентів