Вивчення функціоналів програмних засобів для управління навчанням у системах підвищення кваліфікації персоналу - Ільїн, В. С. (My University, 2021)
Метою данної роботи є вивчення систем навчання персоналу Було систематизовано методи навчання персоналу. Висвітлено основні принципи і етапи побудови ефективної системи навчання персоналу в організації з урахуванням її поточних цілей і стратегії. Порівняно найпопулярніші уснуючі рішення систем управління навчанням з метою підвищення кваліфікації персоналу. Наведено характеристику компанії «LandrumHR». Проведено аналіз діючої в компанії системи навчання персоналом. Розроблені рекомендації щодо вдосконалення системи навчання персоналу у вигляді рішення розробки нової системи навчання. А саме, було розроблено інформаційне забезпечення системи, наведені рекомендації щодо програмного забезпечення, також розроблені алгоритми та інтерфейси системи.
Keywords: управління навчанням; управління персоналом; системи управління навчанням; системи управління навчальним контентом