Аналіз кінематик 3D принтерів за технологією FDM/FFF - Лисун, М. (ХНУРЕ, 2023)
У даній роботі розглядаються принципи роботи різних кінематик 3D принтерів за технологією FDM/FFF принтерів, їх переваги та недоліки.
Keywords: 3D принтер; FDM/FFF технологія; кінематика