Моделі та архітектури кіберсоціального бізнес-комп'ютингу на основі кубітної логіки - Куделя, М. Ю. (My University, 2024)
У магістерській роботі розглядаються питання, пов'язані зі створенням кіберсоціальних моделей, методів, архітектур кіберсоціального бізнес комп’ютингу на основі кубітної логіки, що надасть можливість суттєво спростити процес управління соціальними бізнес-процесами. Мета дослідження – суттєве підвищення якості цифрового управління соціальними процесами шляхом створення бізнес-процесора на основі кубітної логіки для паралельного моделювання і розпізнавання соціальних зразків у вхідних потоках великих даних.
Keywords: кіберсоціальний бізнес-комп'ютинг; кубітна логіка; кіберсоціальна модель