Модель вибору pattern-архітектури для розробки систем IоT - Токарєв, В. В.; Філіпчик, А. А. (My University, 2020)
В якості методу для вирішення завдання вибирається локальний алгоритм пошуку. В якості початкового значення для пошуку вибирається шаблон архітектури на основі призначених для користувача переваг. У разі відсутності переваг, вибирається випадкова комбінація, яка задовольнить безлічі обмежень.
Keywords: pattern-архітектура; шаблон архітектури