Шляхи налагодження моніторингових досліджень на остеопороз в Україні - Авер'янова, Л. О.; Головенко, В. М.; Скляр, О. І.; Шармазанова, О. П. (КМАПО, 2005)
Визначити засоби та методики, які дозволили б проводити моніторингові дослідження на ОП в Україні з найменшими економічними затратами.
Keywords: остеопороз; дослідження моніторингові