Розробка вебзастосунку для організації знайомств із підтримкою пошуку партнерів за допомогою гібридних алгоритмів пошуку - Свідло, В. О. (My University, 2025)
Мета роботи – розробка вебзастосунку для знайомств, який застосовує гібридні алгоритми пошуку партнерів, що складаються із оцінки схожості на основі параметрів користувача та глибоких нейронних мереж для кодування зображень профілю і порівняння візуальної схожості користувачів. Методи дослідження – теоретичний (збір та структуризація теоретичного матеріалу), експериментальний (програмна реалізація вебдодатку). Методи розробки базуються на мовах програмування TypeScript, Python та технологіях Angular, Firebase, Flask. У ході виконання кваліфікаційної роботи розроблено вебзастосунок для пошуку партнерів за обраними користувачем параметрами та схожістю зображень профілю до зображень інших користувачів, отриманих за допомогою згорткової нейронної мережі MobileNetV2. На основі макетів дизайну сторінок сайту розроблено вебзастосунок, який поєднано із сервером та базою даних для зберігання інформації.
Keywords: гібридний пошук; обробка зображень; застосунок для знайомств; міри схожості