Правове регулювання лісового менеджменту в країнах європейського союзу: досвід для України - Савчук, О. О.; Любчич, А. М. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
У статті проаналізовано досвід європейських країн, задля покращення лісового менеджменту в Україні. Акцентовано увагу на важливості ліквідування розпорошеності (що спричиняє колізії) в законодавстві у сфері лісових відносин. Стверджується про необхідність розробки основної цільової програми для лісів, для урегулювання ведення лісового господарства з урахуванням збереження екологічних функцій та біологічного потенціалу лісу. Запропоновано зробити перегляд повноважень органів влади з метою концентрації нагляду за лісогосподарськими підприємствами.
Keywords: лісовий менеджмент; лісові правовідносини