Дослідження аналізу даних маркетингових досліджень - Петренко, І. Ю. (My University, 2020)
Результатом атестаційної роботи є прототип додатку для порівняння регресійного аналізу, конджойт аналізу, кластерного аналізу та багатовимірного шкалювання.
Keywords: методи аналізу даних; методи прийняття рішень; маркетингові дослідження; аддитивна згортка; множина парето; нормалізуючі коєфіцієнти