Дослідження методів аналізу звукового ряду та генерація структурованого опису - Пономаренко, А. О. (My University, 2023)
Метою роботи є порівняння використання спектрограм і хромограм для розпізнавання акордів нейронною мережею. Результатом роботи є набір даних у вигляді записів на гітарі акордів різних тонів і типів, програма для навчання порівняння якості розпізнавання спектрограм і хромограм, аналіз якості використання хромограм в реальних умовах.
Keywords: неройнні мережі; розпізнавання аудіо; розпізнавання акордів