Розробка та дослідження рекомендаційних систем в готельній галузі за допомогою Web-технологій - Столбовий, А. Є. (My University, 2020)
Мета атестаційної роботи – дослідження існуючих методів побудови рекомендацій на предмет можливості їх використання у сферах. Досягнення мети атестаційної роботи базується на комплексному використанні методів теорії фільтрації інформації, що стосуються створення рекомендаційних систем різних видів. Результат атестаційної роботи – стратегія надання рекомендацій, рекомендаційна система яка використовує розроблену стратегію, а також веб- сервіс з пошуку номерів, з вбудованою до нього рекомендаційною системою.
Keywords: рекомендаційні системи; content-based filtering; collaborative filtering; knowledge based recommenders