Нормативно-інституційне забезпечення здійснення міжнародних розрахунків в Україні - Давіденко, О. А. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
У статті проаналізована система нормативно-правового забезпечення здійснення міжнародних розрахунків за законодавством України. Авторкою виокремлені основні блоки нормативно-правових актів, що регулюють цю сферу правовідносин, а також надані пропозиції щодо удосконалення норм чинного законодавства. // The article analyzes the system of regulatory support for international settlements under the legislation of Ukraine. The author outlines the main blocks of legal acts regulating this sphere of legal relations, as well as proposals for improving the norms of applicable legislation.
Keywords: розрахунки; міжнародні розрахунки; нормативно-правовий акт; правове забезпечення; система правового забезпечення; calculations; international settlements; normative legal act; legal support; legal provision system