Технологічне забезпечення автоматизованого виготовлення типових деталей радіоелектронного приладобудування методом холодного листового штампування - Роменський, В. І.; Чала, О. О.; Омаров, Ш. А. (ХНУРЕ, 2019)
В даній роботі проаналізовані основні збірні конструкції радіоелектронного приладобудування, виявлені основні (типові) деталі, які виготовляються однією із технологічних операцій – холодним листовим штампуванням.
Keywords: технологічний процес; листове штампування; радіоелектронне приладобудування; роботизований комплекс