Розробка моделі інтелектуальної мобільної системи для своєчасного запобігання механічних перешкод - Гунько, М. А. (My University, 2020)
Сучасні автономні інтелектуальні мобільні системи (ІМС) вирішують безліч задач, покращуючи якість життя людей. ІМС застосовуються в якості транспортувальних платформ, в надзвичайних ситуаціях для пошуку людей, аналізу екологічної обстановки, картографування та ін. Тому рішення задачі управління мобільного інтелектуального пристрою має важливе практичне значення. В цій роботі пропонується розглянути ІМС на базі платформи Arduino Unoза допомогою Ardumoto Shield.
Keywords: Мобільна система